professionele fotograaf in de studio, Afro-Amerikaanse man draagt ​​zwarte hoodie en zonnebril met digitale camera werkt.  zwart-wit concept fotografie - sport fotograaf stockfoto's en -beelden

Ik maak al sportfoto's sinds ik 8 jaar oud was. Ik dacht vanzelfsprekend dat alles met foto's alleen creatief door Hollywood kon worden gemaakt. Ik had het fout. Dit is een echte exclusieve kunst die ik kan maken, in tegenstelling tot andere sportfotografie waar alleen een paar gelukkigen van kunnen genieten. Er zijn momenteel beroemde fotografen over de hele wereld en zelfs hier in de VS is er een die miljoenen verdient met zijn foto's die zeer authentiek zijn.

Mijn rol als fotograaf is om in principe een sportattractie of locatie te kiezen, zoals een professionele honkbalwedstrijd. Ik zorg ervoor dat ik alle regels, voorschriften, etc. van die locatie begrijp. Ik zorg ervoor dat ik continu foto's maak vanuit verschillende hoeken. Ik neem misschien 200 foto's van dezelfde gebeurtenis en noem ze afzonderlijk. Ik geniet om verschillende redenen van het nemen van verschillende hoeken van hetzelfde evenement, maar de belangrijkste reden waarom ik het leuk vind om foto's te maken, is het plezier om verschillende momenten van de gebeurtenissen vast te leggen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar de tijdwaarnemers bij de wedstrijd Professioneel Honkbal. Er zijn jongens die urenstaten van tevoren voorbereiden. Geregistreerde gebruikers hebben toegang tot gegevens op spelurenstaten. De timesheets geven informatie weer zoals de begin- en eindtijden van het spel, samen met de tijdslimiet. Het evenement begint ook om 2:00 uur en eindigt om 2:00 uur; de verschillende uniformen voor het spel en de beschermende broeken voor de spelers. Vanaf 2:00 uur wordt de score bekend gemaakt en eindigt om 2:00 uur enzovoort.

Om me voor te bereiden op een evenement als een professionele honkbalwedstrijd, maakte ik vroeger urenstaten. De weken voorafgaand aan de wedstrijd zou ik heel hard werken op zoek naar alle informatie die ik kon vinden over honkbal. Ik zou onderzoek doen naar honkbalspelers, managers en zelfs coaches. Wekenlang zat ik achter mijn computer te sleeven op zoek naar de aankondiging van de speeltijd. Wekenlang deed ik oefenruns en probeerde ik de informatie verkeerd te krijgen. Ik had veel geluk dat ik de kans kreeg om de Red Sox tegen de Yankees te zien spelen in de World Series. Het was een ongelooflijke ervaring en ik kreeg kippenvel toen ik dacht aan hoe geweldig het zou zijn geweest als ik erbij was geweest.

Ik vind het heerlijk om baller te zijn, het is het meest opwindende beroep dat ik ooit heb gehad. Vanaf het moment dat ik honkbal ga spelen, heb ik mijn doelen altijd bij me. Altijd, zelfs als ik de grote competities haal, zal ik de theormale homerun van vijf plaatsen in de gaten houden. Ik zal die eerste plaquette of mijn eerste trofee nooit vergeten.

Ik ben nog steeds erg gepassioneerd door honkbal en ik kijk graag naar honkbal op tv. Soms kook ik zelfs een paar van mijn favoriete homerun-nummers voor de lol in de privacy van mijn eigen keuken. Ik vind het heerlijk om de bal zo hard te slaan dat hij langs de omheining en langs de coach van het tweede honk gaat. Ik ben niet op de hoogte van veel feiten als het gaat om honkbalspelers, maar ik weet zeker waar ik graag naar kijk. Als ballenmeisje ben je constant aan het rennen en springen, rennen en springen. Je moet veel uithoudingsvermogen hebben en tegen een stootje kunnen.

Ik begon deel te nemen aan het stemmen van honkbal vanwege mijn liefde voor het spel. Ik speel de sport zo graag dat de mogelijkheid om een ​​paar uur op een honkbaldiamant te kunnen staan, me verbaast. Ik was zeer verrast om te ontdekken dat er allerlei mogelijkheden zijn in de fielding van het bezoekende team en de fieldingthesis van Detroit Tiger. Voor de theotecessors, de afdeling informatietechnologie van mijn universiteit, werkt een team van studenten vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week om eenentwintig amateurteams te spelen. Ze onderzoeken en creëren teambuildingsoefeningen en oefenen de vaardigheden die nodig zijn. Hun proces van samenwerken is erg teamwork.

I was very surprised to find balloting baseball players wanted to become teachers. They very much enjoy talking to the kids and having the opportunity to communicate much more in regards to baseball than I ever dreamed possible. For the balloting baseball players, it is more about having a good time and having a game to enjoy rather than drawing a salary or having a boss to get to on a Friday afternoon. Above all, the experience these kids have is wonderful and priceless. Would I trade my job for the opportunity to be embarking on a life-long journey? I honestly couldn't.

Ik realiseerde me dat er genoeg banen in de wereld waren en dat er veel talent beschikbaar was in de gemeenschap. Ik moest gewoon de baan kiezen waar ik mijn talenten op de meest efficiënte manier kon gebruiken. Ik heb een uitstekende kans gekregen om te werken met een geweldige groep mensen wiens talenten veel groter zijn dan de mijne. De individualiteit en creativiteit die er is in de Average Joes en de Realests is ongelooflijk. Ik zou mijn baan voor niets willen ruilen.