Gratis stockfoto met balkon, bomen, dak

U moet een commerciƫle reiniger gebruiken en geen chloorbleekmiddel. Chloorbleekmiddel zal het mos niet gemakkelijk verwijderen. Sommige merken zullen aanraden een tri-natrium gebaseerde reiniger te gebruiken. De veiligste en de meest aanbevolen dakreiniger is M sentence.

Vervolgens zullen we de buitenkant van het daklekkage met een hogedrukreiniger. Deze stap is lint en zal niet te moeilijk zijn. Leg gewoon de paal op het dak waar u wilt beginnen. Begin aan een kant en spuit een straal over het dak. Ga in een cirkel om zo veel mogelijk mos weg te halen. Als je klaar bent, kun je verder gaan met het wassen van de shingles.

U moet beginnen met het wassen van de shingles vanaf de onderkant. Laat het water naar beneden lopen. Ga vervolgens naar de andere kant of begin in het midden te wassen. U mag het water niet laten opdrogen, want dat veroorzaakt ijsafzetting en verslechtert het dak. De veiligste manier om uw shingles te laten drogen is om ze na het schoonmaken van het mos en vuil een nacht te laten drogen.

Als u een metalen dak hebt, hebt u een speciaal soort reiniger nodig om de vlekken te reinigen die zich op het dak hebben opgehoopt. Het is belangrijk op te merken dat u moet zoeken naar een oplossing die niet bijtend en zuurbestendig is.

U hebt een schrobber, een sponsachtige borstel, en het natriumkurprine nitraat. U kunt te maken krijgen met lekken, dus je moet een plastic zeil te gebruiken over het dak gebied tijdens het werk. Zorg ervoor dat u plastic legt om uw dak te beschermen. Het mengsel van de oplossing is zeer giftig, dus draag handschoenen en gebruik terpentine om het gebied te vernevelen. U zult merken dat het meeste mos naar de bovenkant van het dak is gespoeld.

De oplossing is veilig om mee te werken, en de hogedrukreiniger perst water door het reinigingsmiddel in het gebied. U zult merken dat de oplossing snel droogt. Zorg ervoor dat u alle delen van het dak volledig reinigt, inclusief de dakspanen. Laat mossen niet gewoon op het dak blijven liggen en wacht tot de volgende dag. De spray zal de resterende mossen van het dak in de oplossing trekken. Dus, als u merkt dat het dak nog steeds een groenige tint heeft, dan heeft u niet voldoende zonlicht voor het mos om voet aan de grond te krijgen.

Alternatieve instructies:

Zoek de donkere kant van het dak dat aan het gootstuk vastzit. Het probleem is meestal de dakafdichting. Nadat u al het mos hebt verwijderd, controleert u uw dakafdichting.

U kunt een kaars gebruiken om de grasschade van het volledige dak te meten. Zet gewoon een hoge stift op het onveilige punt van het dak.

Houd uw bezem boven op een stuk papier om de schrobber tussen de kloven te krijgen. Reinig gebieden van mos die breder zijn dan het gebied van een bezem.

Andere instructies: U kunt merken dat het papier wordt vernietigd als u het niet schoonmaakt voordat u het gebied verlaat. Wij raden aan het te wassen met water en een hogedrukreiniger zodat het vuil verwijderd kan worden. U wilt een klein gebied van uw dak testen dat is overgebleven met papier dat is doordrenkt voordat u begint met het schoonmaken van een gebied van uw dak.

Met een hogedrukreiniger verwijdert u het dode mos van het dak. Als het mos meer dan 1/8″ dik is, moet u uw dakafdichting vervangen.

U kunt de stroom van uw hogedrukreiniger halen en het water laten lopen. Dit zal alle kalksteen losmaken die vastzit tussen de dakpannen. Als u MountIf uitbehandelt, moet u ook mount krijgen om het mos te verwijderen. U vindt de exacte behandelingsgraderevels bij uw plaatselijke bouwmarkt. Het zou de exacte instructies op de verpakking moeten hebben.